Vi ønsker nye medlemmer velkommen!
Dersom du er interesserte i seiling, eller har barn som er det, så kan Åsgårdstrand Seilforening bidra med trening, regattaer, kurser og ikke minst samvær med mennesker som deler din interesse. Som aktivt medlem (alle unntatt støttemedlemmer) kan du også søke om båtplass til seilbåtene din, , både fast plass og sesongplass, medlems-rabatt ved leie av lokaler, rabatterte priser seilmagasinet og alle medlemsfordeler som NIF tilbyr. Huk av for ønsket medlemskap og du vil bli kontaktet dersom vi trenger mer opplysninger.

Skal du søke om båtplass , så huk av for dette , i tillegg last ned  vedlagt  søknadskjema og fyll det ut og send inn i underskrevet stand. Les også om dette under Seilsportsenter.

Medlemskontingent 2019: Junior:kr.380 - Senior:kr.620 -Ektepar/samboere  :kr.800 - Familie på 3+ :kr.1070
 Støttemedlem:Kr.360 -
 For nye medlemmer som ønsker par eller familiemedlemskap innhenter vi opplysninger om andre familiemedlemmer på Epost etter registrering.

 

Medlem
Foresatt 1
Foresatt 2
Du kan velge mellom. Junior som er medlemmer  under 18 år, Medlem, medlemmer over 18 år, Ektefeller eller samboere, familie med mer enn 2 personer og støttemedlem, personer som ønsker å bidra til foreningens virke og motta informasjon fra foreningen. For de som melder seg på som familie så vil vi innhente mer opplysninger senere,
  • Junior
  • Medlem
  • Ektepar/samboer
  • Familie på 3+
  • Støttemedlem
  • Ja
  • Nei
Personvernerklæring
Personvernerklæring Les
Åsgårdstrand seilforenings Lover Les
Samtykker
Medlemmene kan selv laste opp sitt bilde for bruk i Gnist og på hjemmesiden. 
Åsgårdstrand Seilforening ber om samtykke til å bruke profilbilde ved omtale,

Bruk av bilde
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.